Recente Tweets
Connactief nieuws
interim management NDC medialab

Van april tot oktober 2011 was ik vanuit Connactief interim manager van NDC medialab, de ontwikkelclub van NDC mediagroep

Tot 1 maart 2011 was ik manager van NDC medialab, echter toen nog in loondienst. Toen ik besloot te starten met Connactief, werd NDC mediagroep mijn eerste opdrachtgever en zo keer ik als interim manager weer terug op het oude nest.

NDC medialab houdt zich o.a. bezig met de exploitatie en doorontwikkeling van de webshops van NDC mediagroep, de sportmanagement games als Coach van het Jaar en Formule 1 Teammanager, en evenementen en ticketing. Daarnaast ontwikkelt medialab nieuwe verdienmodellen en apps voor smartphones en tablets.

Naast het interim management van medialab, pakte ik ook een aantal klussen op het terrein van organisatieontwikkeling en beleidsvorming op.

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld