Fryslân fan Boppen is heel goed gecoverd door de media. Niet alleen door de dagelijkse uitzendingen op Omrop Fryslân TV en de streams via de Leeuwarder Courant en LF2028. Ook door een interview dat ik deed op Radio 5 en een TV-optreden van Sybrand Buma in de talkshow Op 1. Maar dat mooie Friese landschap

Lees meer

Een erg ruim marketingbudget hadden we niet in het jaar na Culturele Hoofdstad. Maar toch wilden we landelijk zo nu en dan van ons laten horen. Zo maakten we, samen met culturele partners, een aantal reclamespots voor NPO1, 2 en 3.

Lees meer

Halverwege het Culturele Hoofdstadjaar, wekte mijn interview op Radio 1 de interesse van zowel het NOS journaal als RTL nieuws. Dus mocht ik op een mooie dag in juli 2018 ook iets zeggen in de avondbulletins van beide omroepen.

Lees meer

Op 28 februari 2019 maakten we de voorlopige resultaten van het Culturele Hoofdstadjaar bekend. Zoals verwacht, was het een daverend succes met klinkende cijfers. En als een van de kwartiermakers sprak ik bij Omrop Fryslân over onze ambities voor het vervolg.

Lees meer

Na een half jaar met heel veel gesprekken en inventarisatie van tientallen ideeën, konden we op 11 juli 2019 eindelijk ons legacyprogramma Generatie 2028 aanbieden. In het gebouw van mijn ‘jeugdliefde’ Meeuw Jonge Theatermakers. Met een hoofdredactioneel commentaar als bonus.

Lees meer